WIE IS PEP?

In januari 2019 is Bureau PEP opgericht door Phebe Kloos, Padmini Kruitwagen en Ellen Snoep. Na een aantal jaar samengewerkt te hebben in loondienst zijn wij ons eigen bedrijf gestart. Wij vinden samenwerken zo leuk, dat we er ons werk van gemaakt hebben.

PADMINI KRUITWAGEN

Ik ben opgegroeid op een bijzondere steenfabriek uit 1860 die door onze familie wordt beheerd. Van huis uit heb ik geleerd dat het bewegen in netwerken een onderneming toekomstbestendig maakt. Zo participeerde ik vanaf 2010 in landelijke netwerken, waaronder Dijk van een Delta. Het cultureel ondernemerschap heb ik verder verrijkt met de studies Culturele Antropologie en International Business and Languages. Dit maakt dat ik oog heb voor culturele systemen en snel de essentie van netwerken doorgrond. In de rol van communicatiemanager van de Maand van de Geschiedenis en projectleider van het Canonnetwerk kwam mijn netwerkexpertise verder tot bloei. Mijn specialismen binnen PEP zijn: beschouwen, verbinden, inhoudelijke merkontwikkeling, strategische planvorming en procesbegeleiding.

padmini@bureaupep.nl

PHEBE KLOOS

Als productmanager voor een jeansmerk was ik de verbinder tussen designers en fabrieken over de hele wereld. Die wereld wilde ik met andere ogen bezien. Met een taalcursus Mandarijn op zak startte ik mijn reis in China. Ontmoetingen van Azië tot Oostblok wakkerden mijn interesse in cultuur aan. Als initiatiefnemer van campingfestival Tentstock vervlocht ik - in co-creatie met diverse organisaties - commercie met cultuur, op een prachtig militair erfgoedterrein. Als coördinator van de Maand v/d Geschiedenis ontwikkelde ik me verder als netwerker, marketeer en programmeur. Ik werk gedreven en vraag altijd naar het waarom. Ik kan van concept tot eindproduct ontwikkelen en heb oog voor detail. Mijn specialismen binnen PEP zijn positionering, conceptontwikkeling, marketing en merkactivatie.

phebe@bureaupep.nl

ELLEN SNOEP

Op mijn achttiende vertrok ik naar Amsterdam om te studeren en volwassen te worden. Ik werkte in een bioscoop achter de bar, deed aan toneel en behaalde mijn master Culturele Studies, met specialisatie Publicistiek. Schrijven bleef daarna een van mijn passies. Ik volgde nog een master Erfgoedstudies die mij in het erfgoedveld bracht. Erfgoed en hoe we ermee omgaan vind ik fascinerend. Van 2013 – 2019 werkte ik bij het Nederlands Openluchtmuseum als afdelingshoofd Netwerkprojecten. Naast PEP ben ik werkzaam als directeur van de stichting Grote Kerk Naarden. Ik ben opgeleid als PMC- procesbegeleider en volgde twee levels Deep Democracy, een filosofie die uitgaat van de wijsheid van het collectief. Mijn specialismen binnen PEP zijn analyse, strategie, marketing en procesbegeleiding.

ellen@bureaupep.nl